Lene Poulsen

Autisme Rådgivning

Jeg interesser mig for mennesker og er optaget af hjerner for at blive klogere på og forstå forskellen på den neurotypiske og den autistiske hjerne. Jeg opfatter ikke forskellen på hjernerne som rigtig eller forkert, men blot anderledes fra hinanden, som betyder at man grundlæggende oplever, forstår, kommunikerer og trives i verden på forskellig måde.

Mit mål er, at flere autistiske mennesker skal opleve at blive mødt med indsigt, forståelse og nysgerrighed af såvel den nære familie og netværk som af fagprofessionelle samt have de bedste betingelser for et godt liv.

Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har i mere end 20 år arbejdet som leder indenfor det specialiserede område, hvor mine kompetencer ligger indenfor autismeområdet.

Jeg har igennem årene videreuddannet mig og har meget lang praksiserfaring i forhold til autisme, hvor jeg har undervist samt ydet rådgivning og vejledning til både forældre, pårørende og fagprofessionelle samt haft mange samtaler med unge og voksne med autisme/Aspergers syndrom.

Jeg er derudover selv mor til en ung pige på 19 år med Aspergers syndrom.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig forstået og tryg, når vi mødes. Jeg gør mig umage med at kommunikere tydeligt og præcist, jeg lytter med respekt og tålmodighed og jeg forsøger altid at gøre mit bedste for at forstå de mennesker, som kommer til mig.