Om LEPO

12

Mit navn er Lene og jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog. Jeg har i mere end 30 år beskæftiget mig med autisme, både privat og som leder indenfor det specialiserede område.

Jeg interesser mig for mennesker og er især optaget af hjernen for at blive klogere og forstå forskellen på den neurotypiske og den autistiske hjerne. Jeg opfatter ikke forskellen på vores hjerner som rigtig eller forkert, men blot anderledes fra hinanden. Forskellen betyder at man grundlæggende oplever, forstår, kommunikerer og trives i verden på forskellig måde.

Jeg har igennem årene videreuddannet mig og har meget lang praksiserfaring, hvor jeg har undervist samt ydet rådgivning og vejledning til både forældre, pårørende og fagprofessionelle samt samtaleforløb med unge med autisme.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig forstået og tryg, når vi mødes. Jeg gør mig umage med at kommunikere tydeligt og præcist, jeg lytter med respekt og tålmodighed. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste for at forstå de mennesker, som jeg møder.

Mit udgangspunkt er at I som forældre kender jeres børn bedst og 

"Lene er en meget faglig kompetent og indsigtsfuld autismekonsulent. Hun er hjertevarm og passioneret indenfor handicapområdet. Lene har den faglige kompetence og forståelse for især autismespektrumforstyrrelser og formår at give børn, unge og deres familier de redskaber og den indsigt som der er behov for, for at få skabt større trivsel og udvikling. Jeg har samarbejdet med Lene igennem længere tid og har set hvordan hun formår at få skabt positiv udvikling hos de familier hun møder og jeg kan på det varmeste anbefale, at vælge Lene. Hos Lene er du sikret at blive mødt som ligeværdig og få den sparring og de værktøjer, som passer netop din situation.
Emilie Gade
Socialrådgiver