Har du autisme/Aspergers syndrom ?

Autisme Rådgivning

Har du autisme/Aspergers syndrom, har du måske en følelse af, at være anderledes og opleve verden anderledes end andre. 

Du kunne måske godt tænke dig, at få mere viden om autisme og hjælp til at forstå dig selv og din autismeprofil bedre. Hvilke styrker har jeg og hvor har jeg udfordringer, som jeg har brug for hjælp til at håndtere.

Det kan være du er usikker på hvad du skal sige, svare eller gøre i forskellige situationer og bruger meget energi på at være sammen med andre mennesker.

Du synes måske, at du ikke har den samme energi som andre og hurtigere bliver udmattet og vil gerne have hjælp til hvordan du kan forvalte din energi bedst muligt og passe på dig selv.

Det kan være at du måske ofte mister overblikket eller bliver forvirret og mangler strategier til, hvordan du kommer videre eller i gang.

Det kan være, at du er særlig sensitiv og oplever at du sanser mere intenst eller anderledes end andre og vil måske gerne have hjælp til at forstå hvorfor netop du sanser som du gør, ved at vi i fællesskab kan afdække din sanseprofil.

Du har måske behov for hjælp til at håndtere stress, angst, selvskade mm., som kan være overbelastningsreaktioner.

Så kan samtaler eller et selvforståelsesforløb hos mig være en mulighed for at hjælpe dig videre i en god retning med dine ønsker og drømme for fremtiden.